Confavc

Comunicat CONFAVC

La defensa de la dignitat de les persones, la lluita contra la desigualtat, la defensa de la qualitat ambiental i d’un consum de recursos sostenible; i l’enfortiment de la democràcia per a millorar les polítiques, teixir xarxes de solidaritat i exigir a les administracions una gestió pública eficaç i eficient. Aquests sis eixos vertebren el document que les AV han donat la llum verda en el marc de la 31 Assemblea de les Associacions Veïnals (AV) de Catalunya i que hauran d’anar implementant i treballant durant el 2016 com a «full de ruta» del moviment veïnal a mig i llarg termini.

Amb aquest plat fort s’ha celebrat avui l’encontre veïnal anual convocat per la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) i que enguany ha tingut una participació molt rellevant amb més de 140 persones assistents, 10 federacions veïnals i 66 AV.

En aquest encontre també s’ha escollit Junta Directiva, que serà liderada quatre anys més pel qui ha estat el president de la CONFAVC des del 2012: l’activista veïnal de la Vila Olímpica, Jordi Giró, vinculat també a la Federació d’Associacions de Veïnes i Veïnes de Barcelona. (Llegir Comunicat pdf)Juntanova