Inicio actos 25 aniversario Favgram

favgram-25aaniversario-

Notícia CONFAVC.- Amb l’Assemblea anual de la FAVGram, agendada pel 27 d’abril a Can Mariner arrencarà la tartera d’actes per a reivindicar i recordar els 25 anys del naixement de l’entitat. Una celebració que “té l’objectiu de donar visibilitat el moviment veïnal” i que vol ser “un reconeixement públic de les persones que han fet possible aquest moviment veïnal actual, des de l’aportació de les comunitats cristianes, comissions de barri, coordinadora d’associacions de veïns” segons destaca el president de la FAVGram Tomàs Fernández.

L’inici dels actes doncs serà la mateixa Assemblea anual, tornant a Can Mariner, lloc on en el mes de novembre de 1994 es va donar forma la FAVGRAM, malgrat que els estatuts es registren l’any següent, quan també es posa en funcionament.

El dimecres 2 d’octubre la biblioteca de Can Peixauet albergarà una exposició de fotografies i l’acte final es farà a la biblioteca de Singuerlin, Salvador Cabré el dissabte 30 de novembre durant el matí, on es passarà un vídeo commemoratiu del XXV aniversari, i està previst un debat sobre el moviment veïnal i un acte d’homenatge a les persones que han fet possible el moviment veïnal a la ciutat ja des dels anys de la dictadura. Un acte amenitzat l’actuació musical del cantautor de la ciutat, Javier Jareño i un refrigeri com a punt final.

Elecció de la Junta a l’assemblea d’enguany

L’assemblea del 27 d’abril ha de servir per fer balanç del 2018 i marcar objectius i full de ruta per a aquest 2019. Tal com marca els estatuts de la FAVGram, també cada dos anys s’ha de renovar la Junta. “En principi les persones que actualment ocupen un càrrec electe tenen pensat presentar una candidatura per poder ser reescollits. Per tant serà una Junta continuista excepte si no hi ha sorpreses d’última hora”,explica Fernández. Una assemblea que segons l’actual president, s’aspira a que tingui la màxima participació de les 14 AV de la ciutat, t, i que ja té confirmada la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Núria Parlon; i del president de la CONFAVC i la Vocal, Jordi Giró i Maria Dantas.